Bogudgivelse april 2016: “Arbejdsfastholdelse og inklusion_eflyer (1)” Munksgaard forlag

ROS HAR SAMARBEJDET MED:

Designmuseum Danmark, Kirkens Korshær.

Børneinstitutioner under Frie Børnehaver og Fritidshjem og Københavns Kommune, Frederiksberg Kommune, Greve Kommune, Køge Kommune, Herlev Kommune og Sorø Kommune.

Skole og fritidstilbud i Københavns Kommune, Greve Kommune og Helsingør Kommune.

HVAD TIDLIGERE KUNDER SIGER OM VORES SAMARBEJDE

 

Kirkens Korshær:

“Vi fik hjælp af Birte Hansen til at lave en sygefraværspolitik for arbejdspladsen. Det har givet meget mere klarhed om forventninger mellem ledelse og medarbejdere og en bedre kommunikation omkring sygefravær. Det har været medvirkende til en bedre stemning på arbejdspladsen og et faldende sygefravær”

Ingrid Flye Jensen. Leder af Kirkens Korshærs Byarbejdet på Christianshavn.

Børnehuset Troldehøj:

“Min souschef og jeg fik supervision af Birte Hansen 3 gange og det hjalp os frem til løsninger på de personalesager, som vi længe havde bakset med. Det har siden givet os et fælles udgangspunkt for de sager, der opstår løbende, så vi ikke længere behøver lange overvejelser. Nu handler vi mere sikkert og med det samme.”

Connie Rasmussen Leder af Børnehuset Troldehøj, Københavns Kommune.

Tune skole:

“Godt kursus, god rækkefølge på programmet, gode eksempler, klarhed i gennemgang, konkret viden og noget til eftertænksomheden”

Lars Djuraas, Skoleleder Tune skole.

Valby Børneasyl:

Tak for et dejligt kursus, der gav mig mere styrke til at forstå, at alle på arbejdspladsen berøres af den enkeltes sygdom”

Hanne Andreasen, leder af Valby Børneasyl.

Rosenborgcentret:

I nedenstående link om sygefraværet i Københanvns Kommune, kan du læse om Lone. Jeg hjalp hende og hendes arbejdsplads med at finde en løsning, så hun kunne fortsætte med jobbet på trods af sin sygdom. Lone fik en “personlig assistance ordning”.

Omtale Politiken_22_03_2012 (åbner op i nyt vindue)

Center for Renhold:

Siden min deltidsansættelse i 2011 i Center for Renhold i Københavns Kommune har jeg medvirket til at sænke sygefraværet fra 23 dage pr medarbejder årligt i udgangen af 2011 til 15 dage i udgangen af 2012.